Evenimente

Evenimentele noastre au ca scop bucuria! Intotdeauna incercam sa gasim modalitati de a rasplati oamenii care vor sa ne fie alaturi si sa ne sustina. Bucuria trebuie sa fie prezenta si cand primim, dar si cand oferim!

Copilul cu paralizie cerebrala -

un fluture unicat!

Acest eveniment on-line, are ca scop constientizarea si informarea despre paralizia cerebrala la copii.

Am ales sa il lasnsam de Ziua Internationala a Caritatii, deoarece ne-a inspirat un citat al Maicii Tereza: "Nu toti oamenii pot face lucruri marete, dar oricine poate face ceva mic, cu multa dragoste".

Cu multa dragoste am realizat si bratarile simbol pentru noi: Fluturi mici si...imperfecti, dar totusi minunati! Exact cum sunt copiii!

Pe durata evenimentului, rasplatim orice donatie de minim 20 de lei cu o bratara simbol la alegere (bratarile se predau personal in Sibiu)

Evenimentul dureaza pana pe 2 octombrie - Ziua Mondiala a Paraliziei Cerebrale.

Pana pe 2 octombrie ne dorim sa oferim cat mai multe informatii despre Paralizia Cerebrala. Speram sa ajute cat mai multi oameni!

Licitatie cu dragoste...pentru copii!

A fost al doilea eveniment, dar primul nostru eveniment in care ne-am intalnit cu oamenii care ne sustin. A avut loc in data de 30 mai 2019, pentru a sarbatori Ziua Copilului! Am avut alaturi oameni minunati si ne-am bucurat sa vedem fericirea pe chipurile copiilor! Multumim tuturor celor care au ales sa ne sustina! Mare parte din suma stransa va ajuta ca micuta Anya sa poata avea interventia chirurgicala, necesara unei recuperari cat mai bune.

Licitatie cu dragoste!

Primul nostru eveniment, a fost dedicat zilei de 8 Martie. Evenimentul a avut loc on-line si a fost o ocazie buna de a impleti bucurii: participantii au putut licita pentru un produs, iar in afara de faptul ca ne-au ajutat prin donatia facuta, produsul primit l-au putut darui unei doamne/ domnisoare.

Banii stransi au fosti folositi pentru sprijinirea copiilor cu afectiuni neuro motorii si a familiilor acestora.