Terapie si Bucurie

Ediția a IV- a

delivered by

Pentru că, un an nou se începe cel mai bine cu vești bune, ne bucurăm să vă anunțăm, că și anul acesta GLS Romania a ales să aducă Terapie și Bucurie copiilor cu deficiențe neuromotorii.


Este al patrulea an în care, cu ajutorul partenerilor nostri de la GLS, putem continua acest proiect, care a adus atât de multe zâmbete pe chipurile copiilor.


Împreună, we deliver!

Am avut, deja, câteva proiecte cu care am participat anii trecuți la Maratonul International Sibiu. Dar, acest proiect ne-a ramas cel mai mult ”prins” de suflet.

Poate pentru ca stim cât de important este fiecare pas, pentru un copil cu dizabilitate neuromotorie. Poate pentru că stim câtă muncă, câtă frustrare și câtă teamă se află în spatele fiecărui pas.

Încercați, într-o zi, fie și pentru 10-15 minute, să nu pășiți, decât după ce vă gândiți că trebuie să vă mișcati fiecare picior, să vă gândiți care este mișcarea corectă și să faceți fiecare mișcare conștient, nu automat, așa cum faceți de obicei. Astfel, o să vă faceți doar o idee despre efortul pe care trebuie să-l depună un copil cu dizabilitate neuromotorie, pentru fiecare pas. Pentru ca fiecare pas conteaza.